Stressloze feestinspiratie dankzij Great Pretenders

19.09.2019

Nu het school weer begonnen is, zijn daar weer ... de verjaardagsfeestjes! Leuk voor de kleintjes, een klein beetje (veel) stress voor mama en papa. De tijd van simpele pannenkoeken en elk jaar dezelfde slinger ophangen ligt al eventjes achter ons. In een wereld met pinterest en instagram lijkt de lat elk jaar hoger en hoger te liggen. Maar dat is buiten ons gerekend! Want wij hebben de oplossing voor al je party-stress: de Let's Party collectie van GREAT PRETENDERS.

In 2 geweldige thema's brengen ze alle party-essentials: van goodiebags, over slingers, cupcakeversiering tot bordjes en servietjes, ... alles past perfect bij elkaar, je kiest zelf wat je nodig hebt en wordt dat langverwachte feestje een onvergetelijk thema feest om de verjaardag van jouw feestvarken extra kracht bij te zetten, zonder stress en zonder te veel gedoe.

Of je nu kiest voor de magische eenhoorns of stoere superhelden ... je gaat sowieso voor een verjaardagsfeest waar oogjes van gaan blinken!

great pretenders leuk thema voor een verjaardagsfeestje eenhoorns

Mooie pastelkleuren, schitterende accenten en regenbogen feesten mee!

Mogen deze unicorns op je feestje komen? Wij zijn alvast zeker dan geen kind kan weerstaan aan de magische aantrekkingskracht van deze schitterende party collectie. De slingers zijn afgewerkt met details schitterende folie, de cupcake versiering zorgen dat ook het lekkers in thema is en de bordjes en bekers maken het plaatje compleet.

great pretenders leuk thema voor een verjaardagsfeestje eenhoornsgreat pretenders leuk thema voor een verjaardagsfeestje eenhoornsgreat pretenders leuk thema voor een verjaardagsfeestje eenhoornsgreat pretenders leuk thema voor een verjaardagsfeestje eenhoornsgreat pretenders leuk thema voor een verjaardagsfeestje eenhoorns

Ga voor een superfeest met de coole versiering & extra power!

Jouw kleine superheld verdient een feestje om nooit te vergeten. Gelukkig is daar de Superhero feestcollectie van GREAT PRETENDERS.

superhero great pretenders party collectie

Kies zelf je party benodigdheden, met de bijpassende bordjes, bekers en slingers tover je je huis om tot een stoere feestlocatie. Tover je woonkamer om tot een superheldenparadijs en kleed de feesttafel met het grootste gemak aan zodat elke mini superheld een plaastsje kan veroveren.

superhero great pretenders party collectiesuperhelden verjaardagsfeest accessoiresgreat pretenders leuk thema voor een verjaardagsfeest superhelden feest superhero

De photobooth-props zorgen dat het feest ook écht onvergetelijk wordt en zijn een leuke activiteit om alle superhelden op de foto te krijgen.

great pretenders leuk thema voor een verjaardagsfeest superhelden feest superhero

Nodig eenhoorns uit, ga uit de bol als een echte superheld >>> ontdek deze feestelijke collectie hier