Babymode

Alles om je baby aan te kleden

Sorteren

Op zoek naar die eerste schattige kleertjes voor jouw baby? Dan zit je goed bij De Kleine Zebra! Speciaal voor babytjes hebben we alles in huis om dag in en dag uit de leukste outfits samen te stellen. Van basic rompers en ondergoed tot stijlvolle jurkjes, shirts, shorts en zoveel meer.

Kwijl- en zeverslabbetjes voor doorkomende tandjes

Babytjes beginnen vaak veel te kwijlen bij het krijgen van hun eerste tandjes. Kies bij De Kleine Zebra uit een ruime collectie aan kwijlslabjes. Ze beschermen niet enkel de kledij van je kleintje, ze kunnen ook perfect deel uitmaken van de outfit van jouw baby.

Schattige slaapkleren en pyjama voor zalige nachten

Klaar voor naar bed te gaan? Met comfy slaapkleren en pyjama’s beleeft jouw kleine kapoen vast en zeker zalig rustige nachten. Ook leuk om een dutje mee te doen of om lekker in mama’s of papa’s armen mee te liggen.

Trendy babyaccessoires voor een complete outfit

Maak de outfit van je kindje af met leuke accessoires! Zo hebben we zachte mutsjes voor de winter, coole hoedjes voor de zomer, schattige sokjes voor elk kindervoetje en warme handschoenen voor de koudere dagen.

Basic babyondergoed en rompers voor optimaal comfort

Alles begint met een goede basis. Zo hebben we bij De Kleine Zebra leuk en zacht ondergoed alsook prachtige en comfy rompers. De stoffen zijn uiteraard vriendelijke voor het gevoelige huidje van je kindje en voelen bovendien erg aangenaam aan.

Zalige babyslofjes voor de kleine voetjes

Voor de groeiende kindervoetjes hebben we bij De Kleine Zebra zachte comfy schoentjes. Ga voor een klassiek slofje of kies voor eentje met een leuke print of dier op. Voor elke jongen of meisje hebben we het perfecte paar!

Stevige kinderschoenen voor de eerste stappen

Klaar om te gaan stappen? Uiteraard heeft jouw kleintje de juiste kinderschoenen nodig om die eerste stapjes te kunnen zetten. Bij De Kleine Zebra hebben we fijne schoentjes in verschillende maten, kleuren en prints.

Zomerse zwemkledij voor op het strand en in het water

Let’s go to the beach! Speciaal voor de allerkleinsten hebben we Bij De Kleine Zebra stijlvolle strandkleding voor op het zand en in de zee. Denk maar aan toffe zonnehoedjes, zwemshirts, poncho’s en zwempakken. Alles voor een zalige dagje uit!

Toont 1 - 48 van de 543 items

Toont 1 - 48 van de 543 items