Eerste speelgoed van Plan Toys

Eerste speelgoed van Plan Toys

Sorteren

PlanToys maakt prachtig speelgoed en heeft een ruime collectie speeltjes speciaal voor de allerkleinsten. Stuk voor stuk uit hout en planwood, afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.

Het juiste speeltje kiezen voor je baby is vaak geen gemakkelijke taak voor nieuwe ouders. Als je op zoek bent naar fijn speelgoed is het belangrijk om rekening te houden met het ontwikkelingsstadium waarin je baby zich bevindt.

Voor pasgeboren baby's tot 6 maanden, kies je best voor babyspeelgoed dat de zintuigen prikkelt - met name zicht, geluid en gevoel/aanraking. Speelgoed dat kleurrijk is, met verschillende texturen, gemakkelijk in de hand te houden is en dat een geluidje maakt, biedt geweldige opties en zal zeker de aandacht van je mini speelvogel vangen. Rammelaars en rollend speelgoed zijn ideaal voor deze leeftijd, samen met babygyms die kleintjes aanmoedigen om hun grove en fijne motoriek te verfijnen op een speelse manier, laat ze maar grijpen!

Eens ze iets ouder zijn - baby’s van 6-12 maanden - is speelgoed dat actie aanmoedigt een goede keuze, omdat baby's in dit stadium beginnen te brabbelen en lachen, rollen en kruipen, dumpen en opvullen, trekken en duwen, en meer interactie met de wereld hebben. Stapel- en audititief speelgoed zijn echt succesnummers op deze leeftijd. Leuk en eenvoudig speelgoed is het beste voor je baby – zo kunnen ze de wereld leren kennen op een rustige, veilige en leuke manier. Het eerste speelgoed van PlanToys is gemaakt uit natuurlijk rubberhout en afgewerkt zonder het gebruik van schadelijke verf of lijm. Elk stuk speelgoed past perfect in de leefwereld van baby’s en peuters en sluit perfect aan op de behoeften en interesses van je kleine wereldontdekker.

Toont 1 - 48 van de 59 items

Toont 1 - 48 van de 59 items