Rammelaar - Baby Sleutels Naturel

Tijdloos babyspeeltje uit ecologisch rubberhout

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT236

Eerste speelgoed van Plan Toys (38)

Sleutels trekken de aandacht van elke baby. Het geluid, de manier dat de sleutels klingelen als je ermee rammelt ... zo leuk dat Plantoys er een babyspeeltje op gebaseerd heeft.

Deze baby sleutels rammelaar is vast en zeker een schot in de roos bij jouw mini.

14,69 €

10,28 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

CollectieBaby Toys
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf 4 maanden
STOP/FINISTOP

Houten baby sleutels rammelaar Natural van Plantoys is prachtig eerste speelgoed in blank hout. Makkelijk vast te nemen en leuk om te bewonderen, heerlijk om mee te rammelen en spelen. De natuurlijke houten afwerking geeft dit speeltje een klassieke uitstraling.

Leeftijd: vanaf 4 maanden
Materiaal: handgemaakt met duurzaam hout en afgewerkt met lijm op waterbasis
Afmetingen: 5,5 x 7,2 x 10,4 cm

_

Baby's leren door te spelen, door om zich heen te kijken en alles in hun mond te steken. Het veilige, houten speelgoed van PlanToys is dan een evidente perfecte keuze voor kleintjes omdat dit merk alleen duurzame en veilige materialen gebruikt bij de productie van hun fantastische collecties.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories