Sorteren

Prachtige tafeldecoratie voor een memorabel feest

Het zit hem allemaal in de details. Voor een unieke feesttafel hebben we bij De Kleine Zebra prachtige decoratiestukken zoals vazen, taartplateaus, serveerschalen, schotels en zoveel meer. Stuk voor stuk items om je feesttafel helemaal af te maken!

Stijlvolle vazen en decoratiestukken voor een feestelijke tafel

Het designermerk Design Letters heeft super mooie vazen die passen in elk interieur. Leuk om een bloemetje, kaars of plantje in te steken. Combineer de vazen met andere matching decoratiestukken en servies voor de perfecte feestsetting.

Elegante taartplateaus voor lekkere zoete dessertjes

Serveer je heerlijke gebakjes en taart in stijl met een kleurrijke taartplateau. Een topaccessoire die jouw bakkunsten letterlijk én figuurlijk naar een hoger niveau tillen. Elke lekkernij ziet er nog smakelijker uit op deze standaard.

Fancy serveerschalen en schotels voor hapjes en drankjes

Jouw lekkerste hapjes kan je dresseren en serveren op een prachtige serveerschaal. Op de stevige schalen kan je naast jouw hapjes ook de drankjes zetten. Zo kan je net als op restaurant jouw gasten in stijl bedienen!

Kleurrijke fruitschalen en kommen voor een instant hippe look

An apple a day keeps the doctor away! Dagelijks een stuk fruit eten is goed voor de gezondheid. En waarom je stukken fruit niet ineens leuk presenteren op tafel? Leg ze in een coole fruitschaal en gegarandeerd dat het al net iets makkelijker wordt om die dagelijkse portie vitaminen binnen te krijgen.

Toont 1 - 38 van de 38 items

Toont 1 - 38 van de 38 items