3-delige set voor DIY cake etagère - Roze

Staat: Nieuw product

Rice

RI230

Alles voor een prinsessen feestje (11)

Het leven is kort, dus verlies geen tijd en kies voor plezier. Zo zorgt deze DIY cake standaard van Rice voor heel wat smulplezier! Niets is leuker dan homemade koekjes etaleren op een mooie standaard.

Met deze metalen staafjes maak je van je eigen borden en schotels een prachtige cakestand met 3 verdiepingen.

11,50 €

9,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CAROD3-I

SamenstellingenMetaal
TypeTaartstaanders
KleurRoze
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

3 delige DIY Cake Stand staven van Rice. Met deze gouden tools kan je zelf een cakestand maken om jouw tafel of feestbuffet op te vrolijken. Ook beschikbaar in goud.

Het werkt heel eenvoudig: maak een gat in het midden van de borden, vijs de staven tussen de borden en maak zo drie verdiepen. Keuze tussen twee kleuren.

Materiaal: metaal.

Exclusief borden, je kan met deze staven je eigen constructies maken, lekker feestelijk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12510.08
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Alles voor een prinsessen feestje
Inspiratie en stories