Onderweg

Op stap met je kleintje

Sorteren

Op stap met een baby is vaak een hele onderneming. Met deze leuke babyspulletjes wordt het echter een feest. Zachte nestjes, prachtige verzorgingstassen, buggy-speeltjes en accessoires om ook buitenshuis in alle comfort en stijl van elkaar te genieten.

Handige baby accessoires voor onderweg

Wanneer je buitenshuis gaat, wil je jouw kleintje uiteraard dezelfde zorg bieden als thuis. Daarom hebben we Bij De Kleine Zebra alles in huis om je kindje ook buitenshuis in de watten te leggen. Denk maar aan verschoningsmatjes om luiers te verversen, autostoeltjes om je kleintje in de wagen mee te nemen en luiertassen om alle babyspulletjes in mee te nemen.

Comfy babydragers voor korte en lange wandelingen

Een leuk alternatief voor een buggy zijn babydragers en wikkeldoeken. Bij De Kleine Zebra hebben we ze in allerlei formaten, kleuren en prints om jouw kleintje stijlvol bij jou te hebben tijdens het wandelen. De dragers zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van biologisch katoen.

Buggyspeeltjes en wagenspanners voor urenlang kijk- en speelplezier

Wandelingen, autoritjes en speeltijd worden extra leuk met kleurrijke wagenspanners en hangers. Bij De Kleine Zebra hebben we prachtige speeltjes die je makkelijk kan vastmaken aan een buggy, autostoeltje of speelboog. Zo beleeft jouw kleintje urenlang kijk- en speelplezier!

Zachte bedjes voor op reis of uitstap

Een wiegje of ledikant is niet zo gemakkelijk om mee te nemen buitenshuis. Daarom dat we bij De Kleine Zebra praktische reisbedjes hebben zodat jouw kindje ook op andere plaatsen een eigen slaapplekje heeft. De bedjes komen in een handig formaat en zijn op een oogwenk in elkaar gezet.

Stijlvolle luiertassen voor alle babyspulletjes

Luiers, slabbetjes, speeltjes, dekentjes en ga zo maar verder. Zoveel spulletjes dat je moet meenemen als je buitenshuis gaat. Gelukkige hebben we bij De Kleine Zebra prachtige verzorgingstassen voor alle kleine én grote spullen van mama en baby. Mooi, praktisch en modieus!

Cosy rugzakken en babynestjes voor buitenshuis

Speciaal voor draagwiegen en kinderbedjes hebben we bij De Kleine Zebra supermooie slaapzakken, voetenzakken en babynestjes. Stuk voor stuk zalig zacht om in weg te duffelen, korte dutjes in te doen of heel de nacht in te slapen. Kies snel jouw favoriete print en kleur!

Toont 1 - 48 van de 549 items

Toont 1 - 48 van de 549 items