Sorteren

Zachte baby badcapes voor jouw kleintje

Bezorg jouw baby een zalig badmoment door hem of haar warm in te duffelen met een prachtige badcape. Alle badcapes bij De Kleine Zebra zijn gemaakt van organische materialen waardoor ze superzacht aanvoelen en lief zijn voor baby’s huidje én de planeet. Ideaal voor na een badje, op het strand of na een plons in het zwembad.

100% duurzame en ecologische badcapes

We kiezen bij De Kleine Zebra steeds voor stoffen van natuurlijke oorsprong. Denk maar aan biologisch katoen, tetra of bamboe. Bij biologisch katoen is geweten dat ze jouw kindje lekker warm houdt. Tetra en bamboe zijn dan weer gekend voor hun sneldrogende eigenschap. Wat je ook kiest, al deze stoffen zijn erg zacht, warm en vriendelijk voor het gevoelige babyhuidje.

Mini badjasjes met schattige capuchons

Een badcape is perfect om zo te dragen of na een plons in het water. Het opgestikte mutsje zorgt ervoor dat het hoofdje van jouw kindje meteen droog en warm is. Kies voor een mutsje in een neutrale kleur of voor een schattig diertje zoals een panda, konijn of vos. En owja, de capes hebben vaak ook nog een praktische lus om hen veilig aan een kapstokhaak op te hangen.

Toont 1 - 48 van de 81 items

Toont 1 - 48 van de 81 items