Sorteren

Bangelijke Halloween schmink

HALLOWEEN MAKE-UP VOOR KINDEREN – Welkom in de magische wereld van Halloween make-up voor kinderen, aangeboden door De Kleine Zebra. Laat dit jaar in een oogwenk horror en verwondering tot leven komen met onze betoverende selectie. Ontdek hoe je eenvoudige Halloween looks creëert die jouw kleine monstertjes zullen doen huiveren en glimlachen.

Tijdelijke tatoeages voor een angstaanjagende transformatie!

Onze tijdelijke tatoeages, zorgvuldig geselecteerd van merken zoals Meri Meri, DJECO, Petit Monkey, Great Pretenders en My Little Day, zijn perfect om een extra vleugje horror toe te voegen. De verschillende designs variëren van spinnen tot spoken, zodat elk detail bijdraagt aan een angstaanjagende Halloween make-up.

Onze kindernagellak: voeg een vleugje elegantie toe aan je kostuum

De nagels mogen niet worden vergeten bij het voorbereiden van een Halloweenkostuum. Onze kindernagellak van het merk Namaki zal jouw kleine monsters voorzien van nagels waardig aan vampiers en heksen. Verander hun handen in angstaanjagende klauwen!

& make-up sets voor een complete metamorfose :-)

Voor een totale transformatie zijn onze make-up sets essentieel. Namaki en DJECO bieden een reeks kwaliteitsproducten die looks van heksen en nog veel meer creëren. Of je kinderen nu dromen van het zijn van kwaadaardige heksen of superhelden, onze make-up sets zullen hen meevoeren naar een wereld van verbeelding en creativiteit.

Maak deze Halloween onvergetelijk door angstaanjagende en betoverende looks te creëren met onze hoogwaardige tatoeages, nagellak en make-up sets!

Toont 1 - 32 van de 32 items

Toont 1 - 32 van de 32 items