Super stoere plaktattoos - Dark side

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ682

Voor verrassende kindertattoos moet je bij Djeco te zijn.

In deze set heb je heel wat keuze en kan iedereen zijn of haar favoriete tattoo kiezen, ideaal voor op een feestje of als je je stoere verkleedoutfit af wil maken.

4,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09594

PersonagePiraat
CollectieBody art
TypePlaktattoos
Leeftijdvanaf 3 jaar

In dit setje beeldschone kinder kleeftatoeages Dark Side zitten 2 blaadjes met een hele reeks stoere tattoos: van o.a. slangen, dooskoppen, schorpioenen, dobbelstenen, een anker en veel meer.

Djeco tatoeages zijn dermatologisch getest en zijn eenvoudig aan te brengen. Knip een plaatje uit en haal het stukje film eraf en druk de sticker stevig op de huid, maak nat met een spons en wacht 30 seconden. Haal het papiertje eraf en er blijft het plaatje zitten op de huid.

Opgelet: deze tattoos zijn dermatologisch getest door de fabrikant Djeco maar kunnen ongeschikt zijn voor kinderen met een huidallergie.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen met verpakking: 14,5 x 23 cm

_

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor mini kunstenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve set die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!