Sorteren

Je lunch smaakt eens zo goed in een leuke brooddoos of lunchbox

Extra genieten van jouw lunch doe je met één van deze knappe brooddozen. Wat dacht je van een sprankelende glitterdoos of een beestige lunchbox? Allemaal superleuke doosjes om al dat lekkers in op te bergen en mee te nemen naar school of naar de opvang. Ontdek hier de fijnste lunchdoosjes van onder meer Skip*HopDesign Letters en Lässig.

Kleine en grote broodtrommels voor lunch en snacks

Brooddozen en lunchboxen vind je in vele soorten, maten en kleuren. We hebben bij De Kleine Zebra een ruime keuze zodat je zeker een leuk doosje vindt om al jouw eten en snacks in te bewaren. Van hippe broodtrommels met vakjes tot speelse lunchboxen met opvallende deksels. Allemaal beschikbaar in verschillende groottes en vormen zodat je zeker een doosje naar jouw smaak vindt.

Brooddozen voor peuters, kleuters en kinderen

Op zoek naar een leuke eerste brooddoos voor jouw peuter of kleuter? Of heeft jouw kind een nieuwe brooddoos nodig voor school? We hebben voor iedereen de ideale lunchbox in huis. Zo hebben we broodtrommels met een toffe print voor de kleinsten en stijlvolle dozen in trendy kleuren voor de jonge kinderen. Ontdek ze allemaal op onze webshop en kies jouw favoriet.

Toont 1 - 50 van de 75 items

Toont 1 - 50 van de 75 items