Sorteren

Handige zwemtruitjes met korte en lange mouwen

We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om je kinderen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen tijdens het zwemmen. Daarom bieden we bij De Kleine Zebra hoogwaardige en trendy zwemshirts met korte en lange mouwen, speciaal ontworpen om de huid van je kind te beschermen tegen de zon.

Optimale UV-bescherming

De UV-zwemshirts zijn gemaakt van speciaal materiaal dat een uitstekende bescherming biedt tegen schadelijke UV-stralen. Met een UV-beschermingsfactor (UPF) van 50+ kun je er zeker van zijn dat de gevoelige huid van je kind goed beschermd is.

Stijlvol en comfortabel

Naast bescherming willen we dat je kind er ook trendy uitziet! De zwemshirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, zodat je kind er cool en stijlvol uitziet tijdens het zwemmen. Bovendien zijn ze gemaakt van zacht en ademend materiaal, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen, zelfs bij langere zwemsessies.

Met UV-zwemshirts kun je met een gerust hart genieten van zonnige dagen aan het strand of bij het zwembad, wetende dat je kind goed beschermd is.

Toont 1 - 10 van de 10 items

Toont 1 - 10 van de 10 items