Verkleden

Kinderkostuums en accessoires om te verkleden

Sorteren

Verkleden, fantaseren en helemaal opgaan in het spel. Ontdek hier onze ruime collectie verkleedkleding, kostuums, vermommingen en fabuleuze outfits voor jongens en meisjes. Ideaal om te schitteren tijdens carnaval op school of om heel het jaar aan te trekken en je te amuseren.

Beestige dierenkostuums voor de echte party animals

Feest als de beesten met een cool dierenkostuum. Dankzij De Kleine Zebra kan jouw kapoen zich in welk dier dan ook verkleden. Denk maar aan een elegante zwaan, een schattig vlindertje of een gevaarlijke haai. Stuk voor stuk kostuums om helemaal wild van te worden!

Originele en klassieke verkleedkostuums voor geweldige kids

Verkleden is zo leuk omdat je dan kan kiezen wie je wilt zijn. Voor de kinderen die graag even iemand anders willen zijn, hebben we een grote variëteit aan verkleedkleren. Zo kunnen kids zich verkleden als een indiaan, superheld, piraat, astronaut en vele andere personages. Allemaal super realistische outfits!

Prachtige verkleedjurken voor magische kindjes

Waan je een echte prinses, fee of ballerina met super mooie verkleedjurken! Om de outfits helemaal compleet te maken hebben we ook leuke prinsessen schoenen, feeërieke vleugels en magische toverstokjes. Laat je helemaal betoveren met al deze geweldige verkleedkleren en accessoires!

Matching verkleedaccessoires voor elke outfit

Maak je verkleedkostuum of dagdagelijkse outfit af met de mooiste verkleedaccessoires. Hier vind je een ruime selectie fabuleuze accessoires voor kinderen: prinsessenkroontjes, haarbanden, bloemenkransen, toverstafjes, maskers, glittermuiltjes, tijdelijke tattoos in alle kleuren en nog veel meer magische verkleedspullen!

Toont 1 - 48 van de 753 items

Toont 1 - 48 van de 753 items