Woodland cape - Wolf

Zachte verkleedcape met wolvenkop en poten

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Ongetwijfeld een succes bij kind. Of je nu van verkleden houdt of niet deze wolvencape verovert moeiteloos en instant elk kinderhart.

Deze verkleedcape heeft een realistisch wolvengezicht uit één stuk, wit bont rond de hals, een witte staart, en vastgemaakte poten. Voorzien van een elastische lus in de poten zodat je kapoen de poten gemakkelijk kan vastnemen zelfs als zijn of haar armen niet lang genoeg zijn.

39,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 57565

PersonageSprookjesfiguur
TypeVerkleedcapes
KleurGrijs
DiertjesWolf

Woodland verkleedcape Wolf van Great Pretenders is een zalig cadeau voor elk kind en maakt het makkelijk en snel om je te verkleden. De zachte, grijze cape heeft een wolvenkop op de kap compleet met blinkende grote ogen, grote oren en bek.Je kleintje kan zijn of haar handen in de klauwen steken voor extra leuk rollenspel. Eentje om lang geniet van te hebben

Onze tip: leuke match met de rode Roodkapjes cape met strik >

Leeftijd: 2 tot 6 jaar
Wasadvies: wasbaar in de machine
Herkomst: gedesigned in Canada

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Deborah D.
  •  de 12/10/2023
Prachtig pakje
GREAT PRETENDERS – Rollenspellen maken de wereld begrijpelijker voor kinderen. Een verkleedfeest stimuleert de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. Het is de perfecte manier om gevoelens en angsten te uiten. Wat is het vervolg van het sprookje van Great Pretenders? Ontdek alle verkleedkleren van dit Canadese merk en laat hun sprookje voortleven in jouw verbeelding! Ontdekking van Great Pretenders: het rijk van verkleedplezier Ontstaan in het hart van Canada , is Great Pretenders hét merk voor iedereen die de fantasie van hun kinderen wil stimuleren. Elk kostuum , elk accessoire is ontworpen om kinderen te transformeren in echte sprookjes- en avonturenfiguren. Van de vuurspuwende draak tot de zoete zeemeermin van de oceanen, en de ridder die de onderdrukten verdedigt, elk kind vindt de verkleedkleren die zijn dromen waarmaken. Great Pretenders kostuums voor elk avontuur: piraat, ridder, prinses... Of je kleintje nu een piraat van de zeven zeeën, een dappere ridder of zelfs een politieagent wil worden die klaar staat om orde te handhaven, Great Pretenders heeft wat je nodig hebt. Het merk biedt een gevarieerd assortiment verkleedkleren , van de klassieke prinsessenjurk tot schitterende draakcapes . Elk kostuum is met liefde en oog voor detail gemaakt. Voeg de finishing touch toe met Great Pretenders juwelen! Een verkleedkleren zou niet compleet zijn zonder de bijbehorende accessoires en juwelen . Great Pretenders heeft dit begrepen en biedt een assortiment accessoires dat zowel gevarieerd als fascinerend is. Kronen , hoeden , juwelen , haarclips , opplak oorbellen , en niet te vergeten de tijdelijke tattoos en stickers die een vleugje fantasie toevoegen aan elke outfit. Elk stuk is ontworpen om elk kostuum perfect aan te vullen. Meer dan gewoon kostuums: een uitnodiging om te dromen! Met Great Pretenders wordt verkleedkleren een echte uitnodiging om te dromen. De capes , de vleugels , de handschoenen en de zwaarden zijn elementen die elk kind in staat stellen om volledig op te gaan in zijn karakter. En wat te denken van de knuffels die trouwe avonturengezellen worden of de kaarsen die de meest wonderbaarlijke verhalen verlichten? Bij De Kleine Zebra zijn we trots om dit uitzonderlijke merk aan te bieden, dat garant staat voor onvergetelijke momenten voor uw kinderen.