School

School

Sorteren

School rijmt met stijl en functionaliteit dankzij ons assortiment van rugzakken en schooltassen in de uitverkoop! Ontdek ultra-chique creaties van merken zoals Jeune Premier, Caramel & Cie, en Jack Piers, elk met een unieke touch van verfijning. De rugzakken van Own Stuff verleiden met hun tijdloze design, terwijl de schooltassen van Citron schitteren met hun gedurfde patronen. Met onze gevarieerde selectie wordt het vinden van de perfecte tas die comfort, duurzaamheid en flair combineert kinderspel. Grijp deze kans om uw schoolgaande kinderen uit te rusten met tassen die het nuttige met het aangename verenigen!

Kantooraccessoires: voor optimale organisatie!

De dagelijkse schoolorganisatie wordt een plezier met onze selectie van broodtrommels, waterflessen, etuis en pennenbakjes in de uitverkoop. Van broodtrommels van Liewood met speelse ontwerpen tot waterflessen van Blafre, synoniem voor duurzaamheid en praktisch nut, elk product is een echte must-have. De etuis van Sticky Lemon en de pennenbakjes van Fresk, met hun levendige kleuren en leuke patronen, inspireren creativiteit en orde. Bovendien bieden onze gym- en sporttassen de ideale oplossing voor het stijlvol vervoeren van sportuitrusting. Profiteer van onze kortingen om uw kinderen te voorzien van zowel functionele als modieuze producten!

Schrijfwaren en snackdozen: de finishing touch ;-)

Geen schoolstart is compleet zonder een selectie van trendy schrijfwaren en snackdozen. De schrijfwaren, met hun opvallende en innovatieve designs, stimuleren de leergierigheid en organisatie. Voor heerlijke pauzes, kies voor de snackdozen, die esthetiek en praktisch nut combineren. De Jack Piers sporttassen, met hun originele prints, zorgen ervoor dat uw kinderen altijd klaar zijn voor hun buitenschoolse activiteiten. Maak van de voorbereiding op de schoolstart een moment van vreugde en stijl met onze collectie in de uitverkoop, en geef uw kinderen de middelen om te schitteren op school!

Toont 1 - 48 van de 129 items

Toont 1 - 48 van de 129 items