Alles voor een dino feestje

Alles voor een dino feestje

Sorteren

FEEST MET HET THEMA DINOSAURUSSEN – Duik in de fascinerende wereld van dinosaurussen met Meri Meri! Onze decoratieproducten voor dinosaurusthema-feesten zijn ontworpen om een verbluffend feest te creëren!

De kleuruitbarsting van Meri Meri :-)

De ballonnenkits met prehistorische motieven nemen jong en oud mee naar het tijdperk van de dinosaurussen, terwijl de levendig gekleurde kaarsen een mysterieuze gloed toevoegen aan de sfeer. De dinosauruscupcakekits zijn een must-have voor ultrastijlvolle desserts. De dinosaurusslingers kronkelen als prehistorische reptielen, terwijl de servetten en borden met speelse illustraties perfect zijn voor een trendy tafel. Mis onze schattige dinosauruscaketoppers niet voor een lieflijk tintje, en onze kostuums voor een complete prehistorische party!

My Little Day: alles voor een jura-sfeer!

My Little Day brengt een unieke jurasfeer naar uw dinosaurusthemafeest. Onze dinosaurusslingers creëren een meeslepende sfeer, terwijl onze dinosauruszakjes perfect zijn voor gastgeschenken. De servetten en borden met prehistorische motieven voegen een trendy touch toe aan uw tafel. Bij My Little Day is elk detail van uw feest zorgvuldig doordacht voor een onvergetelijke dinosauruservaring.

Meri Meri & My Little Day: de perfecte combinatie voor dinosaurussen!

Voor een compleet dinosaurusfeest, kies voor de ultieme combinatie door de producten van Meri Meri en My Little Day te combineren. Creëer verbluffende decoratie met de ballonnenkits, kaarsen, cupcakekits, slingers, servetten, borden en caketoppers van Meri Meri. Voeg een jurasfeer toe met de slingers, zakjes, servetten en borden van My Little Day. Het is de perfecte dinosauruscombinatie voor een trendy en onvergetelijk feest!

Toont 1 - 11 van de 11 items

Toont 1 - 11 van de 11 items