Sorteren

Duwstokken, loopwagentjes en trekfiguurtjes

De eerste stapjes, kleine wandelingen of super snel rennen. Kleine kinderbeentjes moeten in beweging blijven! Enkel zo oefenen ze hun grove motoriek en blijven ze fit. Als extra hulpje hebben we duwspeelgoed, trekspeeltjes en loopwagens die je kindje helpen om actief te blijven.

Duurzaam duwspeelgoed voor leuke wandelingen

Voor de kleintjes die niet graag wandelen of stappen kan een vrolijk duwspeeltje alvast een duwtje in de rug geven. Kies voor een leuke wandelkar of transportbak om van stapjes zetten een echt plezier te maken!

Trendy trekspeeltjes voor ritjes in huis

Trekspeeltjes zijn niet enkel leuk om mee rond te lopen, maar ze zijn ook perfect om creatieve rollenspellen mee te spelen. Gaan wandelen met jouw hondje, conducteur spelen van een chique trein of dierenverzorger zijn van een hoop schattige beestjes. Alles kan en alles mag!

Leuke loopwagentjes voor de eerste stappers

Nog wat wankel op de beentjes, maar toch klaar voor te stappen? Dan kunnen loopwagentjes een fijne hulp zijn. Dit stapkameraadje zorgt ervoor dat jouw kleintje het wagentje kan vastnemen zodat die stabiel blijft tijdens het wandelen. En check zeker de loopwagentjes met ingebouwde speeltjes voor urenlang speelplezier!

Toont 1 - 50 van de 72 items

Toont 1 - 50 van de 72 items