Houten trekspeeltje Trainimo - Farm

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ434

Maak lange reizen door het hele huis met deze prachtige Djeco trein vol boerderijvriendjes. Maak een rondjerit of enkele reis van de weide naar je eindbestemming.

In deze feestelijke dierentrein passen 7 vrolijke dieren. Neem het koordje in de hand en rijden maar! Stimuleer je kindje om lekker rond te wandelen.

Ontworpen door Tinou Le Joly Sénoville.

25,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06317

CollectieEarly years
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Inhoud: 7 houten dieren en 4 wagentjes
Leeftijd: vanaf 18 maanden
Afmetingen: 39 x 8 x 10 cm
Materiaal: hout

Djeco's houten speelgoed is tijdloos. Houten speelgoed zet de deur open voor een grenzeloze fantasie en stimuleert de creativiteit.

Hout is een natuurlijk materiaal dat de lichaamstemperatuur aanneemt zodat het lekker warm aanvoelt. De geur, de textuur, het gewicht en het geluid van hout stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen. 

Je kindje moet houten speelgoed zelf duwen, trekken, draaien, ... wat tot een actieve geest leidt. Het bevordert ook het samenspelen van ouders en kindjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 24/09/2022
Heel leuk en leerzaam sperktje
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!