Sorteren

Accessoires voor onderweg

Bereid je met de kinderaccessoires van De Kleine Zebra helemaal voor op jullie uitstap. Van stijlvolle luiertassen en buggytassen tot praktische verschoningsmatjes, overtrekken en doeken voor onderweg. Helemaal klaar om onvergetelijke momenten te beleven!

Hippe luiertassen en buggytassen voor waardevolle spulletjes

Baby’s hebben vaak meer spullen nodig dan je denkt! Zo heb je luiers, slabbetjes, tutjes, spuugdoekjes en ga zo maar oneindig verder. Gelukkig hebben we bij De Kleine Zebra de perfecte tassen om al die spulletjes in te bewaren. Ga voor een modieuze draagtas of kies voor een buggytasje die je gewoonweg aan de kinderwagen kan laten hangen. Mooi en praktisch tegelijk!

Herbruikbare verschoningsmatjes voor luierwissel

Zo’n grote verschoonkussen is uiteraard niet praktisch om mee te nemen onderweg. Daarom hebben we bij De Kleine Zebra zachte verschoningsmatjes om makkelijk de luier te wisselen, waar je ook bent. De matjes komen in een handig formaat om in je tas te steken en kan je ook na een wasbeurt opnieuw gebruiken.

Knappe overtrekken en inlegkussens voor autostoel en buggy

Reizen in stijl? Dat doe je met de prachtige overtrekken en inlegkussens van De Kleine Zebra. Voor de autostoeltjes en buggy’s hebben we zalige hoezen en kussens om dat ritje extra comfortabel te maken. Stuk voor stuk zien ze er super mooi uit én zijn ze herbruikbaar.

Multifunctionele en kleurrijke doeken voor onderweg

Geen zin om zowel een deken als een doek én een cape aan te schaffen? Dan ga je weg zijn van de multifunctionele doeken van Cloby. Deze kleurrijke doeken kan je gebruiken om je kleintje te voeden, tegen de zon te beschermen, toe te dekken tijdens een dutje, af te drogen of mee te knuffelen.

Toont 1 - 50 van de 98 items

Toont 1 - 50 van de 98 items