Sorteren

CANDYLAB blinkt uit in verrassend en verfijnd design. Ze maken supertof speelgoed voor hedendaagse kinderen. En volwassenen. Het beste is dat de auto's niet alleen een designobject zijn met artistieke waarde, maar ook echt zijn ontworpen voor hardcore spel en plezier.

Hipper dan hip ...

Afkomstig uit Brooklyn, Amerika brengt CANDYLAB ons een unieke lijn van massief houten speelgoedvoertuigen. Hun inspiratie vinden ze bij iconische racewagens en muscle cars maaar ook strak en modern design. Het speelgoed is eerlijk, mooi en laat ruimte voor de fantasie van kinderen om hun eigen weg te gaan en zelf verhalen te bedenken. Van beroemde achtervolgingen zoals in de film tot leuke roadtrips met heel je familie.

én duurzaam!

Dit hip speelgoedmerk houdt van stoer speelgoed maar ook van onze planeet, daarom vermijden ze zoveel als mogelijk plastic.
Het beukenhout voor hun productie komt uit Noord-Amerikaanse, goed beheerde bossen waar ze de weg naar hun atelier kunnen volgen. Dit Amerikaans speelgoed merk met vintage is en altijd op zoek naar manieren om de ecologische voetafdruk van hun producten zo klein mogelijk te houden.