Houten speelgoedauto - Drifter Sahara - Zebra

Staat: Nieuw product

Candylab Toys

KZP470

What a match tussen kracht en klasse. Pak je koffers en ga op avontuur met deze houten speelgoedauto. Dit model legt de lat nog hoger en is een pareltje uit de Candylab collectie. Door harde en zachte materialen te combineren - van de matzwarte bullbar tot de food-grade rubberbanden - is de Zebra een perfect voorbeeld van diversiteit binnen het Drifter-assortiment.

Het ziet er misschien uit als een kunstwerk, maar deze truck is niet bang om zijn banden vuil te maken. Zin in een ritje?

60,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HOC D1007

CollectieDrifter
STOP/FINISTOP

Houten speelgoedauto Drifter Zebra van Candylab Toys is een moderne jeep met vintage touch uit hout. Dit model heeft een muntgroene kleur en zebra print. De Drifter Zebra worden volledig bedrukt geleverd, zonder stickers en exclusief accessoires.

Candylab Drifters staan ​​bekend om hun duurzaamheid en stijl. Bij de Drifter Adventure-serie draait alles om het avontuur naar jou toe te brengen. De auto's staan mooi in een hippe kinderkamer maar zijn ook super om mee te spelen. Combineer ze met rubberen autobanen en de pret kan niet meer stuk.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: massief beukenhout, verf op waterbasis en heldere urethaanlaag - witte ABS-kunststof velgen, met rubberen banden
Afmetingen auto: 16.5 x 9.4 x 8.2 cm - verpakking: 23.5 x 11.4 x 8.3 cm
Gewicht: 368 gram
Wasadvies: enkel proper maken met een vochtige doek en enkele druppels milde zeep

_

CANDYLAB blinkt uit in verrassend en verfijnd design. Ze maken supertof speelgoed voor hedendaagse kinderen, én volwassenen. Candylab Toys houdt van stoer speelgoed maar ook van onze planeet, daarom vermijden ze zoveel als mogelijk plastic. Dit Amerikaans speelgoedmerk met vintage touch is altijd op zoek naar manieren om de ecologische voetafdruk van hun producten zo klein mogelijk te houden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/05/2021
Heb al meerdere auto’s van Candylab, prachtig mooi!!
CANDYLAB blinkt uit in verrassend en verfijnd design. Ze maken supertof speelgoed voor hedendaagse kinderen. En volwassenen. Het beste is dat de auto's niet alleen een designobject zijn met artistieke waarde, maar ook echt zijn ontworpen voor hardcore spel en plezier. Hipper dan hip ... Afkomstig uit Brooklyn, Amerika brengt CANDYLAB ons een unieke lijn van massief houten speelgoedvoertuigen . Hun inspiratie vinden ze bij iconische racewagens en muscle cars maaar ook strak en modern design. Het speelgoed is eerlijk, mooi en laat ruimte voor de fantasie van kinderen om hun eigen weg te gaan en zelf verhalen te bedenken. Van beroemde achtervolgingen zoals in de film tot leuke roadtrips met heel je familie. én duurzaam! Dit hip speelgoedmerk houdt van stoer speelgoed maar ook van onze planeet, daarom vermijden ze zoveel als mogelijk plastic. Het beukenhout voor hun productie komt uit Noord-Amerikaanse, goed beheerde bossen waar ze de weg naar hun atelier kunnen volgen. Dit Amerikaans speelgoed merk met vintage is en altijd op zoek naar manieren om de ecologische voetafdruk van hun producten zo klein mogelijk te houden.