Maak de rit van je leven met CANDYLAB

15.12.2020

Zin een een ritje? CANDYLAB toys blinkt uit in verrassend en verfijnd design. Dit speelgoedmerk maak supertoffe voertuigen voor hedendaagse kinderen. En volwassenen ;-)

Candylab toys houdt van stoer speelgoed maar ook van onze planeet, daarom vermijden ze zoveel als mogelijk plastic. De racewagen, food trucks, campers en een iconische schoolbus zijn met de hand gemaakt en eigenlijk zijn het stuk voor stuk collector's items.



 Candylab speelgoedauto toycar cadeautip de kleine zebra



Het beukenhout voor hun productie komt uit Noord-Amerikaanse, goed beheerde bossen waar ze de weg naar hun atelier kunnen volgen. Dit Amerikaans speelgoed merk met vintage touch is altijd op zoek naar manieren om de ecologische voetafdruk van hun producten zo klein mogelijk te houden.



 Candylab speelgoedauto toycar cadeautip de kleine zebra Candylab speelgoedauto toycar cadeautip de kleine zebra Candylab speelgoedauto toycar cadeautip de kleine zebra Candylab speelgoedauto toycar cadeautip de kleine zebra Candylab speelgoedauto toycar cadeautip de kleine zebra Candylab speelgoedauto toycar cadeautip de kleine zebra



Mooi als decoratie in de kinderkamer, plank, ... maar ook perfect en stevig genoeg om stoere stoten uit te halen, te racen door de kamer en zelfs buiten. We like! Perfecte geschenktip voor iedereen die plankgas wil gaan.

Petal to the metal, kijk mee en rij voortaan altijd uit in stijl.



Kies jouw CANDYLAB toys >