Sorteren

Actief buitenspelen en fijne spelletjes

Niets zo leuk als buiten spelen met de vriendjes en vriendinnetjes. Bij De Kleine Zebra heb je supertof buitenspeelgoed voor de echte speelvogels, de creatieve geesten én de avontuurlijke wereldreizigers. De kinderen binnenroepen om te komen eten of te gaan slapen wordt nog een uitdaging!

Actieve spelletjes voor de kids die niet kunnen stilzitten

Energieke kinderen zijn steeds op zoek naar een nieuwe spannende uitdaging. Bij De Kleine Zebra hebben we het ideale speelgoed om je kind telkens een nieuwe uitdaging voor te schotelen. Overgooien met een hippe bal of frisbee, leren springen met kleurrijke springtouwen en toffe trucs leren met een diabolo. Genoeg voor urenlang speel- en leerplezier!

Creatief speelgoed voor de kunstzinnige kapoentjes

Stimuleer die creatieve breintjes met origineel speelgoed voor elk mini kunstenaar. Zo maken kleine tekenaars hun mooiste ontwerpen met kleurrijk stoepkrijt en blazen jonge artistiekelingen bellen in de leukste vormen en formaten. Aan fantasie geen gebrek!

Ontdekspeelgoed voor de kleine avonturiers

Staat je kind aan de deur te trappelen om de wijde wereld te gaan ontdekken? Laat hem of haar dan niet vertrekken zonder een handige ontdekkerskit! Daarin vind je alles wat je mini reiziger nodig heeft om de buitenwereld te gaan verkennen. Denk maar aan verrekijkers, onderzoeksloepen, kompassen, insectendozen en schepnetjes. Heeft je natuurliefhebbertje eerder groene vingers? Dan kan die jou helpen de tuin om te toveren tot een prachtige groen paradijs met praktisch tuingereedschap zoals harken, schoppen en gieters.

Toont 1 - 50 van de 190 items

Toont 1 - 50 van de 190 items