Speelgoed

Speelgoed

Sorteren

De Kleine Zebra nodigt u uit voor een feest van uitzonderlijk speelgoed met onze winteruitverkoop! Ontdek onze ultra-trendy selectie van kinderspeelgoed, met de meest stijlvolle merken op de markt. Of het nu gaat om uren creatief spelen, knuffelmomenten met een schattige knuffel of om de balans van uw kind te ontwikkelen met een balanceerplank, wij hebben de perfecte combinatie om uw dagen op te fleuren.

Oneindig spelen met imitatiespeelgoed en houten speelgoed!

Laat de rijke verbeelding van uw kleintjes de vrije loop met onze imitatiespeelgoed en houten speelgoed van DJECO, HABA en Janod. Geef ze eindeloze uren speelplezier met keukentjes, theeserviezen en trendy accessoires. Ze kunnen hun eigen fantasiewerelden creëren en hun creativiteit ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

Knuffelvrienden voor magische knuffelmomenten

Elk kind heeft een knuffelvriend nodig in zijn leven, en onze knuffels van Lilliputiens en Liewood zijn er om elk knuffelmoment nog specialer te maken. Zachte en schattige knuffels die snel een must-have worden voor uw kind. Geef ze een trendy vriend die ze begeleidt bij al hun avonturen.

Evenwicht en plezier met de Wobbel planken

Ontwikkel het evenwicht en de coördinatie van uw kinderen met de balanceerplanken van Wobbel. Deze uitzonderlijke stukken zijn zowel stijlvol als functioneel, perfect voor actief spelen binnenshuis. Laat uw kinderen een wereld van beweging en spel ontdekken, terwijl ze genieten van de trend en het elegante ontwerp van deze planken.

Toont 1 - 48 van de 110 items

Toont 1 - 48 van de 110 items