Vrolijk activiteiten speeldeken - In de wei

Staat: Nieuw product

Haba

KZ22463

Uitklappen en op ontdekkingsreis gaan! Paard en koe springen snel uit de insteekzakken en lopen over de wei om bij hun vrienden op bezoek te gaan. En daarbij maken ze vrolijke geluidjes: de koe piept, het paard rinkelt en bovendien zijn er spiegelfolie, knisperblaadjes en grassprietjes om aan te voelen.

79,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301252

CollectieVoor baby's
TypeSpeeldeken
Leeftijdvanaf de geboorte

Dit activiteiten speelkleed stimuleert de akoestische waarneming, her eerste grijpen en onderzoeksdrang. Eenvoudig dubbel te vouwen met handvaten en dus ideaal voor onderweg.

Materiaal: polyester, velours en netweefsel.
Afmetingen speelkleed uitgeklapt: 54 x 82 cm
Paard: 16 cm
Koe: 14 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
548200.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.