Vrolijk activiteiten speeldeken - In de wei

Staat: Nieuw product

Haba

KZ22463

Tummy time musthaves (67)

Uitklappen en op ontdekkingsreis gaan! Paard en koe springen snel uit de insteekzakken en lopen over de wei om bij hun vrienden op bezoek te gaan. En daarbij maken ze vrolijke geluidjes: de koe piept, het paard rinkelt en bovendien zijn er spiegelfolie, knisperblaadjes en grassprietjes om aan te voelen.

79,95 €

63,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301252

CollectieVoor baby's
TypeSpeeldeken*
Leeftijdvanaf de geboorte
Korting- 40 %

Dit activiteiten speelkleed stimuleert de akoestische waarneming, her eerste grijpen en onderzoeksdrang. Eenvoudig dubbel te vouwen met handvaten en dus ideaal voor onderweg.

Materiaal: polyester, velours en netweefsel.
Afmetingen speelkleed uitgeklapt: 54 x 82 cm
Paard: 16 cm
Koe: 14 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
548200.35
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Tummy time musthaves
Inspiratie en stories