Heerlijke regenmaker rammelstok

Staat: Nieuw product

Haba

HAB550

Tummy time musthaves (65)

Regen klinkt altijd anders, maar het geluid blijft fascineren én zeker voor de allerkleinsten. Draai de rammelstok om en de kleurrijke kunststof ringen zorgen voor een boeiend rammeleffect dat klinkt als een hevig kletterende regenbui. Fun verzekerd!

12,99 €

10,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1304815

CollectieVoor baby's
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf 6 maanden

Kleurrijk klankspeelgoed Regenmaker rammelstok van Haba vol boeiende rammereffecten, makkelijk vast te grijpen voor kleine handjes en bovendien versterkt dit houten babyspeeltje het ritmegevoel van kleins af aan.

Afmetingen:10 x 13 x 5 cm
Materiaal: beuk en kunststof
Leeftijd: vanaf 6 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
44100.07
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Tummy time musthaves
Inspiratie en stories