Heerlijke regenmaker rammelstok

Staat: Nieuw product

Haba

HAB550

Rammelaars van HABA (25)

Regen klinkt altijd anders, maar het geluid blijft fascineren én zeker voor de allerkleinsten. Draai de rammelstok om en de kleurrijke kunststof ringen zorgen voor een boeiend rammeleffect dat klinkt als een hevig kletterende regenbui. Fun verzekerd!

7,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304815

CollectieVoor baby's
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf 6 maanden

Kleurrijk klankspeelgoed Regenmaker rammelstok van Haba vol boeiende rammereffecten, makkelijk vast te grijpen voor kleine handjes en bovendien versterkt dit houten babyspeeltje het ritmegevoel van kleins af aan.

Afmetingen:10 x 13 x 5 cm
Materiaal: beuk en kunststof
Leeftijd: vanaf 6 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
44100.07
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en stories