Opruimen

Opgeruimd staat netjes!

Sorteren

Mama en papa kennen dit scenario wel: een ontplofte speel- of kinderkamer met heel wat spullen en kleding die overal rondslingeren. Tijd om op te ruimen! Gelukkig kan De Kleine Zebra jou en jouw kids hiermee helpen!

Creatieve haken en hangers om kinderoutfits netjes op te hangen

Leuke hangers en haken kan je in elke kamer van huis gebruiken: in de gang om de jasjes en tasjes op te hangen, in de badkamer om de badjassen en handdoeken een leuke plaats te geven en in de kinderkamer als kapstok voor de pyjama’s en alledaagse kleren. Alle spulletjes krijgen zo een eigen plekje.

Toffe opbergers om kleine en grote spullen te bewaren

Opruimen doe je in stijl met schattige opbergers voor kleine én grote spullen. Zo zijn er leuke zakjes voor turn- en zwemgerief in op te bergen, en praktische opbergmandjes om speelgoed, knuffels of verzorgingsspullen in te bewaren. De opbergers komen in verschillende formaten, vormen en prints zodat jij alle spulletjes mooi kunt organiseren voor een opgeruimd gevoel.

Mooie opbergers voor aan de muur te hangen

Heb je wel wat plaats aan de muur om leuke decoratie te hangen? Dan is het een tof idee om daar een muuropberger te hangen. Niet enkel handig om je spulletjes in kwijt te raken, maar het ziet er ook nog eens mooi uit om naar te kijken. Een handige musthave voor elke kamer in huis!

Hippe wandplankjes voor schattige hebbedingetjes op te plaatsen

Weet je niet goed waar je jouw boekjes, fotokaders, knuffeltjes en andere kleine hebbedingetjes kunt plaatsen? Plaats dan een hippe wandrek tegen de muur als leuk alternatief voor een opbergkast. Je hebt wandrekjes in de vorm van een tipi, ster, ijsje en wolkje. Allemaal supertof voor de kinderkamer netjes opgeruimd te houden.

Toont 1 - 48 van de 507 items

Toont 1 - 48 van de 507 items