Picknick met Liewood

Een picknick met Liewood!

Sorteren

PICKNICK MET LIEWOOD Elke maaltijd wordt een feest met het prachtige servies van LIEWOOD! Een bord in de vorm van een dinosaurus of een slabbetje met het gezicht van je favoriete dier... Ontdek alle mooie designs van Liewood in deze speciale collectie kinderservies :-)

Stijlvol servies en accessoires voor kinderen: thuis en onderweg

Geniet comfortabel van maaltijden met je kinderen dankzij het kleurrijke servies van Liewood. Bij De Kleine Zebra vind je borden, bekers en bestek voor jong en oud. Met bijpassende placemats en slabbetjes kun je de tafel en je kind gemakkelijk schoon en stijlvol houden :-)

Nooit meer dorst dankzij verfrissende drinkbekers en flessen

Houd je favoriete drankje altijd bij de hand dankzij de mooie flessen en drinkbekers van Liewood. Verkrijgbaar in leuke kleuren, patronen en maten voor baby's, jonge kinderen en oudere kids. Combineer ze met het servies en bestek van dit mooie Scandinavische merk en je kind ziet er automatisch stijlvol uit!

Handige broodtrommels en snackdozen voor elke trek

Ontbijt, lunch, diner of snack... Liewood biedt handige dozen voor elke maaltijd van de dag om al je heerlijke snacks op te bergen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, je zult zeker iets vinden wat je leuk vindt. Aan jou de keuze!

Toont 1 - 48 van de 180 items

Toont 1 - 48 van de 180 items