Sorteren

Slabbetjes voor baby's en mini smulpaapjes

Wie zegt dat slabbetjes en spuugdoekjes niet stijlvol kunnen zijn? Wij alvast niet want bij De Kleine Zebra hebben we super veel prachtige bavetjes. Zo hebben we er met drukknopen, lusjes, velcro, mouwtjes, opvangranden en ga zo maar verder. Voor elk kindje hebben we wel een gepast slabbetje!

Klassieke slabs met en zonder mouwen

Je kan nooit verkeerd gaan met een traditionele bavet met drukknopjes of koordjes. Uiteraard komen de slabbetjes in frisse kleuren, prachtige prints en allerlei maten. Kies voor een slabbetje zonder of met mouwen. Beiden zitten je baby als gegoten en helpen je kleintje proper te houden tijdens het eten.

Moderne bandana slabs om stijlvol te eten

Zo’n bandana slab ziet er toch super stoer uit? Voor de cool kids in town hebben we moderne bavetjes en spuugdoekjes om die prachtkleertjes proper te houden. De bandana slabbetjes komen in keitoffe prints en zijn dus perfecte accessoires die je kan toevoegen aan de outfit van je baby!

Slabs met opvangrand voor de kleine smossers

Op zoek naar een echt uniek slabbetje? Check dan zeker eens de silicone slab van Mushie uit. Deze stoere slab is handig, zacht en vangt alle etensrestjes en kwijl op. Laat je kleintje dus maar erop los smullen!

Toont 1 - 50 van de 195 items

Toont 1 - 50 van de 195 items