Filters
Sorteren

Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.

Animalia Collectie van Bob Kolar

De Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen. Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.

Illustratieve Collecties van Rebecca Jones

Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones. De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.

36 Dieren Collectie

De 36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.

Eco-vriendelijke Collectie

Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen. Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!

Crocodile Creek

Thema's en onderwerpen

Type

Leeftijd

Aantal puzzelstukken

Toont 1 - 31 van de 140 items

Toont 1 - 31 van de 140 items