Een opgeruimd en gedecoreerd bureau: onze 10 tips!

30.08.2023


Ben je op zoek naar de ideale werkplek voor je kind of tiener, waar organisatie, stijl en gezelligheid samenkomen? Zoek niet verder: we hebben slimme ideeën voor je verzameld om een functioneel, geoptimaliseerd bureau in te richten dat altijd opgeruimd is! Ontdek hoe een houten bureau, de wandopslag van Bloomingville en OYOY, de kleurrijke opbergdozen van Liewood en nog veel meer de werkplek van je tiener kunnen transformeren in een knusse en succesvolle omgeving!


bureau décoré de produits liewood



1 | Wandopslag van Bloomingville en OYOY: maximaliseer de ruimte!


Om ruimte vrij te maken op het bureau, kies je voor wandopslag van Bloomingville en OYOY. Deze trendy planken bieden slimme opbergoplossingen voor boeken, schoolspullen en decoratieve voorwerpen. Je tiener zal dol zijn op het personaliseren van zijn werkruimte met deze stijlvolle merken.


étagères murales bloomingville et OYOY

Alle vintage opbergsystemen van Bloomingville zijn hier >



2 | Een mooi houten bureau: de natuurlijke warmte van hout


Kies voor een houten bureau om een vleugje warmte en elegantie toe te voegen aan de werkruimte van je tiener. Hout is een tijdloos materiaal dat perfect past bij elke decoratiestijl.



3 | Onze kleurrijke opbergdozen van Liewood: eenvoudige en stijlvolle organisatie


Om het bureau netjes te houden, zijn de kleurrijke opbergdozen en -bakken van Liewood perfect! Hun verschillende modellen, formaten en kleuren maken organiseren leuk en handig. Je tiener zal genieten van hun speelse ontwerp en kan zijn spullen in een handomdraai opruimen.


boites de rangement bureau de liewood



4 | De dubbelzijdige truc: kabels netjes opgeborgen!


In de knoop geraakte kabels zijn geen bron van wanorde meer! Gebruik dubbelzijdig plakband om het snoer van een verlengsnoer discreet aan het bureau te bevestigen. Zo blijven je kabels netjes en uit het zicht, voor een altijd opgeruimd bureau.



5 | Een warme en stijlvolle lamp: OYOY en Kidsdepot ♡


Voor een sfeervolle en trendy ambiance kies je voor wand- of tafellampen van de merken OYOY en Kidsdepot. Deze designlampen voegen elegantie en zachtheid toe aan de werkruimte van je tiener, terwijl ze zorgen voor een uitstekende lichtbron om comfortabel te kunnen studeren en lezen.


lampe de bureau kidsdepot ou oyoy



6 | Hou het netjes: alle kleurrijke opbergsystemen van Liewood


Het geheim om de spullen op het bureau van je tiener opgeruimd te houden, zit in de kleurrijke opbergsystemen van Liewood. Ze bieden onberispelijke en stijlvolle organisatie voor schoolspullen en kostbare kleine items.


boites et bacs de rangement de liewood

Ontdek alle moderne opbergsystemen van Liewood >



7 | Een prikbord voor creativiteit: de keuze van De Kleine Zebra


Het SKÅDIS-model van Ikea in het wit is een must-have voor een georganiseerd bureau. De geperforeerde panelen bieden de mogelijkheid om accessoires en extra opbergruimte toe te voegen, waardoor het perfect aanpasbaar is. De Kleine Zebra houdt van dit model, dat talloze opties biedt om het bureau van je tiener naar eigen smaak aan te passen! Met onze mooie stoffen slinger van A Little Lovely Company weet je zeker dat je tiener het geweldig zal vinden!


panneau d'affichage en métal de ikea



8 | Een vleugje decoratie: een sieradendoosje, een leuke spaarpot, een groene plant...


Ja, het is zeker belangrijk om wat decoratieve elementen toe te voegen :-) Voor het opbergen van sieraden en het sparen van wat muntjes zijn de sieradendoosjes van Liewood en de schattige robotvormige spaarpot van A Little Lovely Company must-haves. Je tiener zal ervan genieten om zijn schatten veilig en netjes te houden.


tirelire de A lovely company


Liever een mooie groene plant op het bureau? Ga ervoor! Voeg wat elegantie toe aan je plant met de mooie bloempotten van Bloomingville en Ferm Living :-)


cache pot et tirelire pour enfant



9 | Een beschermend tapijt of een wollen tapijt voor warme voeten


Om het ideale bureau compleet te maken, voeg je een beschermend tapijt van Noui Noui of een mooi wollen tapijt van Lorena Canals onder het bureau toe. Niet alleen beschermt dit de vloer, maar het biedt je tiener ook een comfortabele ruimte om te studeren en te ontspannen, met warme voeten.


tapis lavables de Lorena canals

Ontdek hier alle wasbare tapijten van Lorena Canals :-)



10 | Begin een kalender of een wandplanner!


Integreer een kalender of een wandplanner boven het bureau van je tiener. Dit helpt hem om een overzicht te houden van zijn huiswerk, examens, buitenschoolse activiteiten en andere belangrijke verplichtingen. Gebruik kleurrijke stickers of uitwisbare markers om belangrijke data te noteren. Deze eenvoudige maar effectieve tip bevordert organisatie en tijdsbeheer, helpt je tiener zijn taken te plannen en vertragingen te voorkomen. Ontdek onze collecties stickers van de merken Rice, Meri Meri, Rainette en Jeune Premier :-)



Shop ONZE BUREAU-ARTIKELEN >

Te ontdekken