Baby

Baby

Sorteren

De Kleine Zebra presenteert u een exquise selectie van babyproducten in de uitverkoop, waar het ultra-trendy het schattige ontmoet. Ontdek onze uitzonderlijke aanbiedingen voor must-haves voor kleintjes, met gerenommeerde merken zoals AeroMoov, BIBS, Cam Cam Copenhagen en vele anderen. Bereid u voor om uw baby een ongeëvenaarde dosis comfort en stijl te bieden ;-)

Stijlvolle en comfortabele babykleding!

De kleintjes verdienen het allerbeste, daarom bieden we een assortiment van ultra-stijlvolle en comfortabele babykleding aan. Van knusse pyjama's tot schattige mutsen en slofjes van Liewood en Konges Slojd, onze producten combineren trends met zachtheid voor onvergetelijke momenten met uw baby. Maak van elke dag een gelegenheid om te laten zien hoe schattig uw baby is!

Let's eat & play with style!

Eten en spelen zijn essentiële momenten voor de ontwikkeling van uw baby. Met onze hoge stoelen van Childhome, eetsets van Filibabba en babyspeelgoed van FABELAB, kunt u een perfecte combinatie creëren om deze momenten nog specialer te maken. Voeg daar trendy BIBS spenen en comfortabele slaapzakken aan toe voor een complete ervaring.

De Kleine Zebra nodigt u uit om te profiteren van de babyuitverkoop en uw kleine schat het beste van mode en comfort te bieden. Ontdek onze zachte badjassen, leuke badspelletjes, zachte dekens en nog veel meer. Mis deze kans niet om elk moment met uw baby een ultra-stijlvolle en trendy ervaring te maken.

Toont 1 - 48 van de 450 items

Toont 1 - 48 van de 450 items