Feestdecoratie

Partyprops en versiering voor jouw feestje

Sorteren

Are you ready to party! Met de geweldige feestdecoraties van bij De Kleine Zebra wordt elk feest een absoluut succes. We hebben alles in huis om er een onvergetelijk feestje van te maken: ballonnen, confetti, pompoms, slingers en ga maar oneindig verder. Kies jouw thema en maak je keuze uit onze super leuke versieringen.

Feestelijke ballonnen voor elke party

Wat is een feestje zonder een boeket aan kleurrijke ballonnen? Voor elk themafeest hebben we de perfecte ballonnen in huis. Witte ballonnen voor verlovingsfeestjes, ballonnen met schattige dieren voor kinderfeestjes of kleurrijke ballonnen voor housewarmings. Wat de gelegenheid ook is, met ballonnen kan je nooit verkeerd gaan.

Kleurrijke confetti voor een extra touch

Voeg wat extra fun aan je feest met de leuke party poppers en doosjes vol confetti! De gekleurde confetti is geschikt voor elk soort feestje. Van surprise party’s tot gender-reveal en vrijgezellenfeestjes. Confetti zal van elk feestje een geslaagd feestje te maken.

Hippe honeycombs voor binnen en buiten

Een oh zo simpele maar oh zo leuke feestdecoratie is een honeycomb. Honeycombs of papieren pompoms brengen je feestje echt wel naar een hoger niveau. Je kan ze in dezelfde kleur naast elkaar hangen of je kan gaan voor een bonte mix van allerlei kleuren. Alles hangt af van jouw feestthema!

Koninklijke kroontjes en feestelijke feesthoedjes

De juiste accessoires maken je feestoutfit compleet. We hebben voor de prinsen en prinsessen prachtige gouden kroontjes, voor konijnen en hertjes hun feestelijke oortjes en voor de echte superhelden een cool masker. Helemaal klaar om naar het feest te gaan!

Coole slingers voor elk feest

Decoreer elk feestje met prachtige slingers. Kies voor kant-en-klare slingers of koop een leuk pakket om samen slingers te maken. Met deze reeks leuke slingers geef je jouw feestlocatie wat extra kleur!

Zoete piñata’s om van te snoepen

Bij een echte zalig feestje hoort gewoonweg een piñata. Deze kleurrijke feestdecoratie is gemaakt van zijdepapier en komt in een prachtige ontworpen design. Vul de piñata met lekkere snoepjes en mini cadeautjes, en sla hem kapot om alles te veroveren.

Toont 1 - 48 van de 306 items

Toont 1 - 48 van de 306 items