Slinger met ballonnen en linten crêpepapier

Ballonnenset van 52 ballonnen voor zalige feestdecoratie

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR626

Under the sea themafeestje (48)

Moeten er nog ballonnen zijn? Deze prachtige blauwe ballon- en slingerset ziet er prachtig uit op elk speciaal feest, vooral voor een babyshower of een verjaardagsfeestje voor een jongen.

Het bestaat uit 52 ballonnen, in 2 maten, en een papieren slinger die vooraf is geregen op gouden koord.

40,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 215632

CollectieUnder the sea
TypeBallonnen
KleurBlauw

Slinger met blauwe ballonnen en linten crêpepapier van Meri Meri. De 52 ballonnen bestaan uit: 6 grote en 46 kleinere, in drie tinten blauw, en transparante ballonnen zijn gevuld met blauwe confetti. De papieren slinger is gemaakt van 25 slingers in lichtblauw, blauw en mint crêpepapier. De streamer is voorgeregen op gouden koord

Eenvoudige zelfmontage vereist. De set is eenvoudig in elkaar te zetten en wordt geleverd met een instructieblad. Verpakking gemaakt van milieuvriendelijk papier.

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Afmetingen verpakking: 19,7 x 22,9 x 4,8 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Under the sea themafeestje
Inspiratie en stories