Sorteren

Stapelblokken en opsteekspelletjes

Stapelblokken is één van het meest gevarieerde speelgoed ter wereld. Je kan ermee stapelen, puzzelen, sorteren, rekenen, bouwen en zoveel meer! Bij De Kleine Zebra hebben we deze houten blokken in verschillende spelvarianten, kleuren en formaten. Zo leren kids spelenderwijs alle belangrijke basisvaardigheden en stimuleren ze onbewust hun fijne motoriek.

Spelenderwijs leren met houten stapelblokken

Uiteraard is het belangrijkste bij speelgoed dat jouw kindje zich amuseert. Maar vanzelfsprekend stopt het daar niet. Zo is speelgoed ook bedoeld om je kindje op een fijne wijze vanalles aan te leren. Van kleuren en formaten sorteren tot torens bouwen en cijfers tellen. Dat kan allemaal met een leuke set van houten speelblokken.

Blokken voor jonge en iets oudere kids

Houten blokken zijn een echte aanrader als je op zoek bent naar speelgoed dat meegroeit met jouw kind. Voor de kleine peuters en kleuters zijn stapelblokken leuk om door elkaar te gooien of een eerste stapelconstructie te bouwen. Hoe groter ze worden, hoe groter ook de uitdagingen moeten zijn: houten figuren sorteren, huisjes bouwen, een racetrack in elkaar steken. Dat kan allemaal met fijne blokken en figuren.

Toont 1 - 50 van de 80 items

Toont 1 - 50 van de 80 items