Zuzu bouwbekers - Almond multi mix

Duurzame set van 6 stapelbekers uit 100% silicone

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4535

Stijlvol spelen met Liewood (56)

Torens bouwen en stapelen van voorwerpen is een natuurlijk onderdeel van de ontwikkeling van je kleine lieveling.

De Zuzu stapeltoren is het ideale speelgoed voor je mini-ingenieur om te testen met evenwicht en om zijn bouwvaardigheden te trainen. Valt de toren om? Niet erg! De silicone blokken zijn zacht en maken amper geluid (fijn voor je kleintje en voor jou).

32,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14216-8500-ONE SIZE-CU

TypeStapel- & sorteerspeelgoed
PrintsAlmond multi mix
KleurMeerkleurig
STOP/FINISTOP

Zuzu bouwbekers Almond multi mix is een set van 6 verschillende stapelblokken in stijlvolle kleurtjes en met schattige details.

De set is gemaakt uit 100% silicone, dat veilig is om op te knabbelen en te sabbelen. Fijn extraatje is dat er gaatjes in de blokjes zitten dus ook nog eens leuk om mee in het water te spelen.

Materiaal: 100% silicone

Afmetingen: 36 x 9 cm

Onderhoud: Schoonvegen met een warme vochtige doek met eventueel een milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.4
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories