Set van bouwbekers - retro kleuren

Staat: Nieuw product

Mushie

MLU303

Hip eerste speelgoed van Mushie (37)

Deze Mushie bouwbekers helpen de fijne motoriek van je kleine speelvogel en zijn fijn eerste speelgoed dat een goede basis legt voor verdere ontwikkeling.

Stapelen is altijd een goed idee. En zeker met deze hippe set van 8 bouwbekers!

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeStapel- & sorteerspeelgoed
KleurMeerkleurig

Retro stapelbekers van Mushie uit de Denmark Hygge speelgoedcollectie. Diep van kleur en afgewerkt met mooie cut-outs in elke beker die meteen in het oog springen waaronder een regenboog, sterretjes en swirl.

Super leuk maar ook een fijne aanmoediging om de fijne motoriek van je baby of peuter te oefenen. Stapelspeelgoed helpt de ontwikkeling van het lichaam, de motoriek en hersenen van je baby vanaf 6 maanden. Je kan ze op elkaar stappelen en ze passen ook in elkaar. Makkelijk en compact om mee op verplaatsing te nemen en te spelen.

Leeftijd: voor stapelaars vanaf 6 maanden
Materiaal: kunststof - 100% vrij van PVC, BPA en ftalaten
Herkomst: ontworpen en geproduceerd in Denemarken

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Mushie brengt ons het beste van alle werelden. Stijlvol design gaat hand in hand met ecologische én betaalbare materialen . Het merk zag het leven in toen Mushie mama werd en op zoek ging naar de beste babyproducten, stijlvol en veilig voor haar baby. Gefrustreerd door het aanbod begon ze haar eigen lijn en werd samen met haar zoontje een eigen merk geboren. Baby's verdienen het allerbeste en verdienen producten die lang meegaan. Mushie maakt enkel gebruik van duurzame en ecologische materialen, brengt f unctionele baby musthaves die minimalistisch en boordevol stijl zitten. Het resultaat zijn producten die zowel mama als baby blij maken. Leuk weetje: de kleuren van de Mushi slabjes matchen perfect met de populaire Bibs tutjes.
Collectie Hip eerste speelgoed van Mushie
Inspiratie en stories