Sorteren

LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat.

Stijlvol en Duurzaam: LÄSSIGS missie voor het milieu

Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.

Van coole kids tot stijlvolle ouders: LÄSSIG heeft het allemaal

LÄSSIGS collectie is ontworpen om aan de behoeften van zowel kinderen als ouders te voldoen. Van luiertassen die functionaliteit en stijl combineren tot trendy rugzakken en accessoires voor schoolgaande kinderen, ze hebben alles in huis om het dagelijkse leven net iets leuker te maken. En voor de modebewuste ouders bieden we een scala aan chique en praktische opties die je helpen bij het organiseren van je drukke agenda zonder concessies te doen aan stijl.

Ga voor LÄSSIG: vereenvoudig je leven, verrijk je stijl

Het is tijd om de schoonheid van eenvoud te omarmen. Met LÄSSIG hoef je geen compromissen te sluiten tussen stijl, gemak en duurzaamheid. Hun collectie is een eerbetoon aan het leven in al zijn prachtige eenvoud, en we nodigen je uit om deel uit te maken van deze beweging. Ontdek de collectie en voeg een vleugje LÄSSIGheid toe aan je dagelijkse avonturen.

Toont 1 - 31 van de 448 items

Toont 1 - 31 van de 448 items