Sorteren

Praktische babybadjes en handige badmatjes

Alles wat je nodig hebt voor een geweldig badmoment vind je bij De Kleine Zebra. Van leuke babybadjes en handige badmatjes tot zachte badborstels en guitige badthermometers. Badtijd was nog nooit zo leuk!

Praktische badjes die meegroeien met je baby

Een badje dat meegroeit met je baby? Klinkt misschien wat vreemd, maar we bedoelen dit uiteraard niet letterlijk. De badjes van onder meer Skip*Hop zijn geschikt voor pasgeborenen (0 tot 3 maanden), zuigelingen (3 tot 6 maanden) en baby’tje die kunnen zitten (vanaf 6 maanden). Het badje volgt met andere woorden de 3 groeifasen van je baby. Zo geeft het badje ondersteuning aan het hele lichaam met een comfy hangmatje voor de allerkleinsten die kan weggenomen worden voor de zittertjes.

Antislip matjes voor in bad of douche

Met een badmatje voorkom je dat jouw kleintje uitglijdt in bad of in douche. De antislip badmatjes hebben een speelse vorm en zijn erg zacht om op te gaan zitten. Dankzij de geperforeerde zuignappen blijven de matjes op hun plaats liggen.

Beestige badthermometers voor veilig badderen

Een lekker warm badje is leuk, maar het mag ook weer niet té warm zijn! Daarom is een badthermometer handig om de temperatuur van het water te meten. De thermometer geeft een signaal wanneer het water te warm is en je het water dus best even laat afkoelen. Zo kan jouw kleintje veilig en wel van zijn of haar badtijd genieten!

Toont 1 - 18 van de 18 items

Toont 1 - 18 van de 18 items