Sorteren

Tikiri biedt een uitgebreid assortiment ethisch gemaakte en duurzaam geproduceerde babyproducten. Hun focus ligt op het creëren van hoogwaardig speelgoed dat zowel veilig als stimulerend is voor de ontwikkeling van baby's en kinderen.

Bijtringen voor baby's

De bijtringen zijn gemaakt van 100% biologisch rubber en zijn perfect voor het verzachten van pijnlijk tandvlees tijdens het doorkomen van de tandjes.

Babyspeelgoed

Ontdek het assortiment baby speelgoed, van zachte knuffeldoekjes tot bijtspeeltjes. Al het speelgoed is gemaakt van veilige, niet-giftige materialen die geschikt zijn voor kleine handjes.

Badspeeltjes

Maak van badtijd een leuk en speels moment met badspeeltjes. Ze zijn waterdicht en ontworpen om spatten en spetteren te stimuleren, waardoor je kleintje zich prima zal vermaken terwijl ze schoon worden.

Zachte knuffeldoeken

Verwen je baby met de prachtige collectie zachte knuffeldoeken. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals biologisch katoen, zijn ze perfect om je kleintje warm en knus te houden.

Duurzaam en ethisch

Bij Tikiri staan ze voor duurzaamheid en ethische productie. Ze werken samen met ambachtslieden die op verantwoorde wijze hun producten maken, met respect voor mens en milieu. Elk speeltje wordt met zorg vervaardigd om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Ontdek nu de collectie en geef je baby het beste, terwijl je bijdraagt aan een betere wereld.

Toont 1 - 31 van de 39 items

Toont 1 - 31 van de 39 items