Schommel erop los met dit heerlijk speelgoed

Sorteren

Een eigen schommel in de tuin of in huis zorgt voor jarenlang speelplezier! Je begint met een babyschommel en vervangt de schommel door een groter exemplaar naargelang de kids groter worden. Zo herontdekken ze hun schommel keer op keer en ondertussen blijven ze gezond door dagelijks te bewegen.

Duurzame houten balanceerborden voor fantasierijke kids

Een balanceerbord is een superleuk open-ended stuk speelgoed die jarenlang meegaat. De houten borden zijn enorm duurzaam én bevorderen de creativiteit van jouw kind. Met een beetje fantasie kan je op 1001 manieren met het balanceerbord spelen.

Klassieke schommeldieren voor kinder- of speelkamer

Hobbeldieren zoals het schommelpaard blijven een klassieker binnen het kinderspeelgoed. Uiteraard heb je nu meer dan enkel paarden om op te schommelen. Zo zijn er ook giraffen, schapen en zelfs alligators waarop jouw kleintje heen en weer kan wiebelen. Super leuk om in de kinderkamer of speelkamer te zetten.

Prachtige kinderschommels voor binnen

Niets geeft zo’n fijn gevoel als heen en weer schommelen! Zeker als je een fantastische leuke schommel hebt om in te zwieren. Maak de schommel vast aan het plafond of een stevig deurframe. Laat het schommelplezier maar beginnen!

Toont 1 - 48 van de 80 items

Toont 1 - 48 van de 80 items