Fabelab's Enchanted Forest

Welkom in de magische wereld van Fabelab

Sorteren

Stap binnen in een wereld vol magie en verbeelding met de Enchanted Forest-collectie van FABELAB. Dit Deens merk heeft met liefde en zorg een betoverende serie producten ontworpen om de fantasie van jouw kleintje tot leven te brengen. Ontdek knuffelbaar speelgoed, warme dekens geïnspireerd op de natuur, handige speelgoedzakken en beddengoedsets die kinderen helemaal laten wegdromen. Dompel jezelf onder in de betovering van het bos en creëer samen met FABELAB onvergetelijke momenten van plezier, comfort en verwondering.

Knuffels voor urenlang speelplezier

Duik in de betoverende wereld van FABELAB's Enchanted Forest-collectie met schattige knuffels. Elk knuffelbeest is met liefde gemaakt en ontworpen om de verbeelding van jouw kleintje te prikkelen. De knuffels zijn perfecte metgezellen voor avonturen in dromenland.

Dekens voor gezellige en warme momenten

Kruip samen met jouw kleintje onder de zachte en warme dekens van FABELAB's Enchanted Forest-collectie. Geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van het bos, zijn deze dekens niet alleen knus en comfortabel, maar ook prachtig vormgegeven. Creëer onvergetelijke momenten van samenzijn en geniet van de magie van het bos, zelfs als het buiten koud is.

Opgeruimd staat netjes met FABELAB's speelgoedzakken

Haal de betovering van het Enchanted Forest in jouw huis met onze handige en stijlvolle speelgoedzakken. Deze zakken bieden voldoende ruimte om speelgoed op te bergen en dragen bij aan een opgeruimde en sfeervolle kinderkamer. De prachtige ontwerpen en hoogwaardige materialen maken ze een functionele toevoeging aan jouw interieur.

Slaap zacht met comfy beddenngoed

Laat jouw kleintje elke nacht wegdromen in een betoverend bos met onze beddengoedsets. De zachte en ademende stoffen zorgen voor een comfortabele nachtrust, terwijl de dromerige prints een vleugje fantasie aan de slaapkamer toevoegen. De bed sheets zijn ontworpen om kinderen een gezellige en magische slaapomgeving te bieden.

Toont 1 - 9 van de 9 items

Toont 1 - 9 van de 9 items