Knuffels en pluche

Zacht speelgoed en knuffels voor kinderen

Filtres
Tri
Filter

Manufacturer

Price

  Het eerste speelgoed van kids is vaak een knuffel. Knuffels zijn wel erg bijzonder speelgoed en kinderen hechten zich dan ook aan hun knuffelige vriend. Knuffels vind je in allerlei vormen en maten : superkleine kleine knuffeltjes die perfect...

  Het eerste speelgoed van kids is vaak een knuffel. Knuffels zijn wel erg bijzonder speelgoed en kinderen hechten zich dan ook aan hun knuffelige vriend. Knuffels vind je in allerlei vormen en maten : superkleine kleine knuffeltjes die perfect in baby's handje passen of megagrote knuffels waarop kids languit gaan liggen. Knuffels om heerlijk mee naar bed te nemen en te knuffelen of knuffelpoppen met muziek om kleintjes te entertainen of te troosten. En last but not least:  activiteitenknuffels met allerlei activiteiten of ontdekkingen voor kleine grijpgrage handjes.

  Voor elke kind en elke levensfase is er wel een geschikte knuffel. Daarom selecteerde de kleine zebra speciaal voor jou de meest gerenommeerde merken met de mooiste knuffels zoals Steiff, Anne-Claire Petit, Moulin Roty, Esthex, Done by Deer en Lilliputiens.

  Lees verder

  Toont 1 - 48 van de 378 items

  Toont 1 - 48 van de 378 items