Stijlvol in de regen ☂

Trotseer de regen in style

Sorteren

STIJLVOL IN DE REGEN ☂ – Zeg vaarwel tegen de herfstblues dankzij de Regenproof collectie van De Kleine Zebra!

Een opvouwbare paraplu & een stevige paraplu, alstublieft!

Wat zou een regenachtige dag zijn zonder een kinderparaplu om het op te vrolijken? Ontdek onze ultra-funky reeks, gegarandeerd om te laten glimlachen, zelfs in de stortregen. Met merken zoals Grech & Co, Trixie, en DJECO, zijn deze paraplu's niet zomaar accessoires; ze zijn modeverklaringen! Of je nu op zoek bent naar een meisjes kinderparaplu of een jongens kinderparaplu, wij hebben wat je nodig hebt.

Kinder regenlaarzen: funky, flashy en... lichtgevend!

Waterplassen, pas op! Met onze kinder regenlaarzen is je kleintje klaar om overal te springen. Voor de meisjes zijn onze lichtgevende meisjes regenlaarzen van Liewood de must-have van dit seizoen. En wat te denken van de Liewood regenlaarzen of de sprankelende creaties van Fresk en Grech & Co? Of het nu meisjes regenlaarzen of jongens regenlaarzen zijn, we hebben wat je nodig hebt om hun voetjes droog en ultra stijlvol te houden!

Regenjassen en capes: klaar voor avontuur, weer of geen weer!

Wat is er beter om de outfit compleet te maken dan een ultra-hippe regenjas of regencape? Onze regenjassen van Fresk garanderen dat zelfs in de stromende regen de stijl van je kleintje top blijft! En voor degenen die van een iets gewaagdere look houden, brengen de regencapes van Nobodinoz die leuke en originele touch die we zo liefhebben bij De Kleine Zebra.

Liewood combinaties: tussen comfort en stijl ;-)

Voor een maximale bescherming en een 100% cute look zijn de Liewood combinaties er! Perfect zodat je kleine avonturier van de buitenlucht kan genieten, ongeacht het weer. Gemaakt van kwaliteitsmaterialen en met ontwerpen die zowel schattig als praktisch zijn, zijn deze combinaties de ideale keuze voor ouders die niet willen inboeten op stijl of functionaliteit.

Dus, stijlvolle ouders, wacht niet langer! Maak van de regen de beste vriend van je kind met deze funky en top accessoires! De Kleine Zebra heeft je gedekt (letterlijk)!

Toont 1 - 48 van de 91 items

Toont 1 - 48 van de 91 items