Regenlaarzen uit natuurlijk rubber - Light blue

Lichtblauwe laarsjes voor kinderen die kleur geven aan regendagen

Staat: Nieuw product

Grech & Co

Dé kleur van het jaar 2022: BRIGHT SKIES (103)

Wat een mooi laarsjes! Wij worden instant vrolijk van deze Grech & Co. regenlaarzen uit milieuvriendelijk natuurlijk rubber in mooie kleurtjes.

Het enthousiasme van kinderen kent geen grenzen, gelukkig kan je - ook als het buiten nat is of regent - de zon laten schijnen door deze rust regenbotjes aan te trekken en het avontuur tegemoet te lopen. Het hele jaar lang - en tijdens elke seizoen.

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : boot-rainbow8-31

TypeRegenlaarzen
KleurLichtblauw
Grech & co tintLight Blue

Knappe rubberen regenlaarzen Light Blue van Grech & Co zijn makkelijk aan te trekken, hebben een losse verwijderbare zool en zijn gemaakt uit flexibel rubber voor draagcomfort. De regenlaarzen zijn voorzien van een anti-slip zool.

Maten: van 21 tot 31
Onze tip: deze laarsjes vallen wat groter. Twijfel je tussen twee maten, neem dan een maat kleiner.

Materiaal buitenkant: natuurrubber - binnenkant: katoenen binnenvoering - gekleurd met milieuvriendelijke drukinkt

Onderhoud: dagelijkse schoonmaak: Was de rubberlaarzen na gebruik alleen aan de buitenkant met schoon water. Was de binnenvoering niet. Droog af met een zachte doek of laat drogen in natuurlijke schaduw. Een harde doek kan de laars beschadigen. Vermijd overmatige blootstelling aan direct zonlicht om de kwaliteit van de schoenen te verlengen.

_

Voeg wat magie toe aan elke dag met de praktisch items van Grech & Co. Met collecties die geïnspireerd zijn door de onvoorwaardelijke liefde van moeders, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en speelse laarsjes tot milieuvriendelijk babyspeelgoed . Elk stuk is met liefde gekozen, ontworpen en gemaakt om elke dag makkelijker én leuker te maken. Ontdek Grech & Co. : een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Praktische stukjes alledaagse magie, zo beschrijft het Deense GRECH & CO. haar collecties, g eïnspireerd door de onvoorwaardelijke liefde van mama's, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en duurzame zonnebrillen tot eco-friendly babyspeelgoed en schattige kinderparaplu's . Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gemaakt om het dagelijkse leven leuker en makkelijker te maken. De kleine dingen maken de grote GRECH & CO. is een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk opgericht door Janet Grech. Janet is zelf mama van 4 kleintjes - allemaal geboren binnen zes jaar na elkaar. Ze is afkomstig uit San Diego, Californië en verhuisde in 2012 naar Denemarken, waar Grech & Co. haar Deense wortels heeft gevestigd. Een voorliefde voor de natuur, vintage vibes, pre-loved items en soulvolle stukken die een doel hebben vormen de basis van dit merk. Het leven van een drukke mama draait eigenlijk echt om de kleine dingen. Kleine gelukjes die een extra boost geven waarvan we soms niet wisten dat we ze nodig hadden. Of het nu te vinden is in de schoonheid en functie van een haarspeldje, de prachtige kleuren van babyspeelgoed of andere mooie items. Check it out! It's truly the little things that make life G R A N D
Collectie Dé kleur van het jaar 2022: BRIGHT SKIES
Inspiratie en stories