Puzzels

Puzzels voor kinderen

Sorteren

Puzzelen is een leuke activiteit voor jong en oud. Bij De Kleine Zebra hebben we verschillende soorten puzzels waaronder legpuzzels, vloerpuzzels, magnetische puzzels en 3D-puzzels. Ontdek snel ons ruim assortiment aan puzzels voor kinderen.

Eerste puzzelplezier met inlegpuzzels

Inlegpuzzels zijn een leuke manier om kinderen kennis te laten maken met puzzels. Voornamelijk de houten puzzels met grote handvaten zijn handig voor de kleine handjes om vast te pakken. Daarbovenop zijn ze ook duurzaam én ideaal om cadeau te doen.

Kinderpuzzels in alle maten, kleuren en vormen

Kinderen maken graag puzzels met hun favoriete figuren, personages of dieren op. Daarom zijn er voor de iets oudere kinderen verschillende puzzels met leuke thema’s. Denk maar aan een puzzel met prachtige illustraties van eenhoorns, prinsessen of ruimteschepen. Voor ieder wat wils!

Vloerpuzzels voor de kleine kruipers

Maak de grond thuis maar vrij voor vrolijke vloerpuzzels. Voor de kruipertjes hebben we puzzels met grote stukken die je makkelijk op de vloer in elkaar kan steken. Beschikbaar in verschillende leuke thema’s en met prachtige illustraties.

Magische magneetpuzzels voor mini ontdekkers

Magneetjes zijn super tof om mee te spelen. Zeker als ze allemaal samen een leuk patroon of figuur vormen. Je kan ze ook vastplakken aan ijzeren oppervlakken zoals een ijskast of magnetron.

Coole 3D-puzzels voor kinderen

Bouw levensechte objecten in elkaar met leuke 3D-puzzels. Denk maar aan hoge gebouwen, prachtige huisjes of toffe diertjes. De puzzels bestaan uit kleurrijke stukken en zijn geschikt voor jong én oud.

Toont 1 - 48 van de 476 items

Toont 1 - 48 van de 476 items