Sorteren

Natuurlijke verzorgingsproducten voor je baby

Verzorg je kleintje van top tot teen met de bio babyproducten van onder meer BEBIO, WeledaAttitude en Linea MammaBaby. Bij De Kleine Zebra vind je natuurlijke shampoos, zeepjes, lotions, zonnecrèmes en veel meer. Allemaal bevatten ze milieu- en kindvriendelijke ingrediënten voor de beste verzorging en bescherming!

Zachte shampoo en zeep voor een perfecte reiniging

Niets zo leuk als zalig badderen in het water. Speciaal voor de waterratjes hebben we fijne zeepjes die zacht voelen aan de huid én uiteraard super goed ruiken. De delicate actieve stoffen zijn perfect voor het wassen van de huid en haren. Je kindje zal gegarandeerd lekker proper en fris uit het water komen.

Biologische bodycrèmes en lotions voor een intensieve verzorging

Verwen jouw kindje met aangenaam ruikende gelaats- en bodycrèmes. De crèmes voeden en beschermen de huid na een wandeling, na het badje of voor een momentje van ontspannen en knuffelen met jouw kleintje. Met hun natuurlijke ingrediënten zijn ze zelfs ideaal voor erg gevoelige huidjes.

Natuurlijke zonnecrèmes voor een complete bescherming

In het zonnetje zitten kan toch zo leuk zijn! Vergeet wel niet dat een goede zonnebescherming voor je kleintje (en voor jezelf) erg belangrijk is. Met bio zonnecrèmes bescherm je jouw kind met een gerust hart dankzij de natuurlijke ingrediënten.

Toont 1 - 50 van de 62 items

Toont 1 - 50 van de 62 items