Eco by Naty baby shampoo - 200ml

Staat: Nieuw product

Naty

NY025

De frêle babyhaartjes en moeder natuur zeggen dankjewel. Deze Eco by Naty babyshampoo is zachtreinigend voor haar en huid. Hypoallergeen en dermatologisch getest, de shampoo bevat geen schadelijke stoffen en is dus ook geen zorgen ^_^

5,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8245579

Baby's, vooral pasgeborenen, hebben meestal gevoelig haar en een gevoelige huid, dus minder is ... precies voldoende. Eco by Naty Shampoo is een ultra-milde biologische shampoo met plantaardige ingrediënten die zachtjes worden gemengd met een pH-neutrale, gecertificeerde ecologische babyshampoo. Bewezen mild en zacht. Reinigt het haar van je kleintje en laat het zacht, schoon en gevoed achter.

Inhoud: 200 ml

Ingrediënten: kokosolie en aloë barbadensis bladsap

De verpakking is gemaakt van natuurlijk suikerriet, en zijn volledig recycleerbaar

Gebruiksadvies: Giet een kleine hoeveelheid in je hand en masseer het in het natte haar van je baby om een licht schuim te vormen. Spoel daarna grondig.

____

Naty by nature is terecht trots op de erkenning die hun luiers, verzorgingsproducten en reinigingsdoekjes krijgen. De concurrentie mag dan groot zijn,hun producten bewijzen elk jaar weer dat ze voor niemand bang hoeven zijn. Als leverancier van de beste ‘groene’ luiers ter wereld maken ze hun slogan “Kies groen zonder in te leveren op kwaliteit” meer dan waar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.23
Naty - Met dit Zweeds merk kies je groen zonder in te boeten op kwaliteit. Naty is een toonaangevend innovatief eco-bedrijf en hun filosofie is duidelijk: ze willen overal ter wereld milieuvriendelijke verzorgingsproducten bieden voor zowel moeder als kind. Meer dan 20 jaar geleden opgericht door Marlene Sandberg, moeder van twee jongens en bedrijfsjuriste. Zoals vele mama's een bezige bij, maar wel eentje met een ontluikend gevoel van milieubewustzijn. "Net als veel mensen van mijn generatie werd ik steeds milieubewuster,” aldus Marlene. “Tegelijkertijd had ik een druk leven en ik zag het wassen van luiers niet in dat schema passen.” Het was in die tijd dat Marlene een krantenartikel las wat ging over de schadelijke effecten van wegwerpluiers op het Zweedse milieu. Elke Zweedse baby was gemiddeld verantwoordelijk voor een halve ton vuile luiers per jaar. Dus de luiers bleven zich opstapelen, mede als gevolg van het materiaal dat gebruikt werd in de traditionele wegwerpluiers. Na vijf jaren van hard werken, onderzoek en ontwikkeling, richtte Marlene Naty by Nature Babycare op en lanceerde ze de meest milieuvriendelijke wegwerpluier op de markt. Dit werd gevolgd door de lancering van een lijn van babyverzorgingsproducten variërend van huidverzorging en doekjes, tot luiers en pull-on broekjes. Naty by Nature Babycare eco luiers is de absolute nummer één en het groene alternatief als het gaat om wegwerpluiers. Ze proberen zo veel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken in hun ecologische luiers en blijven hier na 20 jaar nog steeds in evolueren. Ze willen de schadelijke gevolgen voor het milieu verminderen en nemen geen genoegen met de gulden middenweg. Hun concurrentie bestaat veelal uit veel grotere bedrijven maar toch blijven zij, en wij, geloven in hun visie, in hun producten en in u.