Mama & papa

Mama & papa

Sorteren

Bij De Kleine Zebra hebben we aan jullie gedacht, stijlvolle ouders op zoek naar koopjes. Onze uitverkoop voor papa en mama biedt jullie een ultra-trendy selectie tegen onweerstaanbare prijzen. Ontdek ons assortiment van producten variërend van tassen tot jassen, inclusief luiertassen, kinderfietshelmen, Mum Bags en zelfs interieurdecoratieartikelen. We hebben de beste merken samengebracht om jullie een combinatie van stijl en functionaliteit te bieden.

Tassen & jassen: het essentiële accessoire voor een perfecte look

Verken onze uitverkoop op een verscheidenheid van handtassen en rugzakken van topmerken zoals Fresk, Own Stuff, en GoFluo. Onze trendy jassen, ideaal voor alle seizoenen, houden je warm met klasse. Of het nu voor een dag in de stad of een outdoor avontuur is, onze producten zijn ontworpen om jullie de must-have van mode te bieden terwijl ze praktisch blijven.

Luiertassen & interieurdecoratie: elegantie tot in het huis

De moderne ouders verdienen ook mode in huis. Profiteer van onze uitverkoop op luiertassen, perfect om alle baby-essentials georganiseerd en binnen handbereik te houden. Onze selectie van interieurdecoratieartikelen, waaronder producten van Childhome, Studio Noos, Kidsdepot en Design Letters, stelt je in staat je interieur een elegante touch te geven. Verander je huis in een nog uitnodigender ruimte met schattige en super trendy items. De uitverkoop voor papa & mama wacht op jullie, dus mis deze kans niet om jezelf te verwennen en tegelijkertijd te besparen.

Toont 1 - 19 van de 19 items

Toont 1 - 19 van de 19 items