Er was eens...

De drie zussenFoto's: fotografe Sanne Tulp, Stylecookie.nl

Er was eens... Of beter: er waren eens... drie zussen die mama werden en leuke spulletjes zochten voor hun kids. Maar ze vonden niet wat ze zochten. En dus begonnen ze in 2007 hun eigen internetboetiek. Boordevol hippe en leuke hebbedingetjes die snel geleverd worden én leuk verpakt zijn.

Ilse (1974) heeft een marketing- en communicatieachtergrond. Ze volgde ook fotografie aan de academie in Rotterdam. Kinderen zijn haar favoriete onderwerp. Ze zoemt dan ook regelmatig in op haar eigen spruiten Lana (2003), Maurits (2005) en Victor-Jan (2009).

Met dit olijke trio en de kleine zebra heeft ze haar handen behoorlijk vol. Gelukkig vindt ze altijd wel wat tijd voor andere leuke activiteiten, zoals een trip naar de rommelmarkt. Want Ilse is niet alleen gek op nieuwe dingen. Ook aan de lokroep van oude schatten kan ze maar moeilijk weerstaan.

Bij kleine zebra zorgt Ilse ervoor dat elk item met een mooie foto op de site verschijnt. Ze onderhoudt de contacten met de pers, en selecteert met een kennersoog nieuwe trendy producten.

Karin (1976) is een commercieel wonder. Ze is helemaal into design, volgt nieuwe trends op de voet en is verslaafd aan interieurbladen. De kamers in haar huis krijgen dan ook heel regelmatig een make-over. Tot groot jolijt van haar kids Chiel (2001), Elise (2003) en Ella-Rose (2014).

Karin is verantwoordelijk voor de klantenrelaties bij kleine zebra. Daarnaast volgt ze met flair de dagelijkse leverancierscontacten op, en kiest ze samen met Ilse de leukste collecties uit.

Ann (1978), studeerde horecamanagement. Maar net als Karin is ze gebeten door de designmicrobe. Tegen alle regels in mixt ze graag verschillende woonstijlen. Dat ze talent heeft, bewees ze met de geslaagde restauratie van een oud boederijtje dat het begrip ‘eclectisch’ ruim overstijgt. Een inspirerende omgeving voor zoontjes Axel (2006) en William (2008).

Ann leidt bij kleine zebra de logistiek en distributie in goede banen. Ze waakt over de voorraad, en doet er alles aan om de bestellingen binnen de kortste keren verzonden te krijgen.

En toen werd de kleine zebra groter... en groter... en groter. Zó groot dat de 3 zusjes hulp moesten inroepen. Acht vrolijke meisjes hoorden hun geroep. En daar waren...