Hallo, wij zijn de Kleine Zebra!

Meet our team

Welkom bij kinderwebshop De Kleine Zebra. Wij zijn een online lifestyle winkel die kinderen & ouders verwent en inspireert met de tofste deco, coolste speelgoed, kwalitatieve back-to-school spullen en uniekste hebbedingen uit binnen- en buitenland!

Onze droom begon in 2007 toen 3 zussen hun eigen webwinkel startten, één van de eerste Belgische online conceptstores. Hun voorliefde voor leuke spullen en de laatste trends werd al snel een succesverhaal. Sinds 2016 woont De Kleine Zebra in het hartje van de Waalse Ardennen. Met een ander familiebedrijf uit de e-commerce versturen we er dagelijks vele pakketjes vanuit een gloednieuw distributiecentrum en proberen we samen onze business verder te professionaliseren. Maar na zo vele jaren nog steeds met dezelfde missie: een mooi aanbod van kwalitatieve spullen voor jonge families en een persoonlijke service.

Heel wat leuke collega's in logistiek, klantenservice en marketing staan we elke dag met veel goesting voor jullie klaar. Because teamwork makes the dream work!